Inspirație

Ce culori purtăm în 2020

Institutul Pantone a dezvăluit tendințele de culoare ale anului viitor care fiind „prietenoase și ușor de purtat”. Paleta de culori pentru moda 2020 „îmbină moștenirea culturală și tradiția cu noutatea modernă și plină de prospețime pentru a crea combinații puternice, ce includ multiple culori, dar și asocieri de culoare energizante și optimiste”, a declarat Leatrice Eiseman, directorul executiv Pantone.

De la tonuri de roșu înflăcărat, nuanțe clasice de albastru denim și până la galben șofran, anul 2020 vine cu tendințe de culoare interesante, pe care le vei vedea la fiecare pas. Dacă vrei să știi ce culori se poartă în 2020, iată care sunt cele mai importante nuanțe:

Roșu Scarlet. O nuanță foarte puternică și deschisă de roșu, ce oferă energie și putere. Este, fără îndoială, o culoare statement, pe care merită să o incluzi în ținutele tale. Se potrivește pentru evenimentele speciale la care participi, dar și pentru ținutele de zi. 

Albastru Denim. Leatrice Eisemna a descris această nuanță ca fiind o „nuanță super confortabilă” ca o nouă pereche de blugi noi, pe care tocmai ai pus-o pe tine. Tonurile estompate de albastru denim sunt ușor de purtat și foarte versatile, care arată excelent atunci când sunt asociate cu nuanțe îndrăznețe și vibrante. Dar anul viitor vom regăsi nuanța plăcută a denimului prespălat sub diferite forme, de la rochii de primăvară, topuri de vară, cămăși office sau sacouri. 

Verde Biscay. Anul trecut s-a purtat verde fistic sau verde lime, însă anul viitor tonurile aqua proaspete și îndrăznețe vor domina paleta de culori în lumea modei din orice domeniu, atât vestimentar, cât și design interior. Este una dintre cele mai neașteptate trenduri de culoare care merge perfect cu tonuri delicate de roz pentru un look perfect de primăvară. 

Roz Coral. Combinând căldura nuanței coralului cu tonurile delicate de roz, această culoare romantică și feminină este foarte șic, putând fi inclusă atât în ținutele de zi, cât și în cele pentru seară. Coral Pink este o versiune mai ușoară a culorii anului 2019 Living Coral.

Galben Șofran. Nuanța intensă de galben a șofranului poate deveni un accent interesant de culoare în orice ținută, dar poate fi purtată și în cadrul outfit-urilor monocromatice. Această nuanță foarte puternică și hotărâtă adaugă o pată de strălucire în paleta de culori pentru 2020 din punctul de vedere al lui Eiseman.

sursa

Related posts

Sfaturi utile pentru o casă curată

admin

CARE sunt cele mai importante limbi ale secolului XXI

Svetlana Gabură

5 întrebuințări ale apei de ploaie în gospodărie și nu numai

admin
Se încarcă....