Monden

„Din Trecut”, o piesă nostalgică de vară de la The Motans și Alina Eremia

The Motans și Alina Eremia își încântă fanii cu o colaborare mult așteptată și au lansat „Din Trecut”, o piesă cu un vibe de vară, plină de nostalgie, dar care te îndeamnă la dans. Te invităm să o asculți.

„Din Trecut” a fost scrisă și compusă de cei doi artiști, împreună cu Alex Cotoi și Marco & Seba. Piesa te trece prin mai multe stări, te duce cu gândul la o iubire pierdută, la o vacanță care a fost, dar care ți-ai dori să se repete.

„În una dintre sesiuni ne-am propus să facem o piesă mai de vară, care te poartă cu gândul într-o mică vacanță. Pe mine m-a dus în piața San Marco încă de la primele note, iar versurile au curs rapid, probabil datorită acestui fapt piesa are un vibe mai neobișnuit”, a declarat The Motans.

„Mi-a plăcut la nebunie Din trecut de la prima ascultare și cred că identitățile noastre muzicale se întâlnesc la mijloc. Este o piesă nostalgică, dar care te face să dansezi. Se simte amprenta Marco & Seba și Alex Cotoi. Îmi place mult estetica clipului, realizat de Loops Production. Sperăm să vă cucerească, așa cum ne-a cucerit și pe noi”a spus Alina Eremia.

sursa

Related posts

Interpretul român Randi a lansat videoclipul piesei „Femeia care m-a învins”, filmat la Chișinău

admin

S-a stins din viață interpretul Mory Kantè, autorul hitului „Yeke Yeke”

Svetlana Gabură

Irina Rimes a lansat videoclipul piesei “Sarea de pe rană”

admin
Se încarcă....